18.10.09

Начало

Добре дошли в LucidDream, това e блогът за осъзнато сънуване, тук ще откриете интересна информация свързана с понятието осъзнат сън, какво точно представлява и как се създава.Целта на блога е единствено информативна с идея да даде една малка основа от знание, техники, съвети, както и да събере и обедини различни източници на познание в едно.

Известно е, че прекарваме 1/3 от живота си в сън,въпреки напредъка на науката и технологиите все още не е дадено точно обяснение какво се случва с нас през това време, причината мистици и писатели да стигат до крайности в описанието и разгадаването на сънища.
Но има хора, които знаят как да направят така, че да се събудят в собствения си сън, не за да дадът обяснение за Всичко, а за да могат да направят всичко, защото в осъзнатия сън граници не съществуват.

Lucid Dreaming е начин да бъдем по-будни и осъзнати в живота и да разбираме по-добре себе си, начин ползван от древни времена до днес.
Приятно четене.

1 коментар:

  1. Greetings from Finland. This blog is fun to explore, through other countries, people, culture and nature. Come take a look Teuvo pictures on my blog and tell all your friends, why you should visit Teuvo pictures on my blog, because that may be your country's flag to rise higher in my blog. Merry began 2011 years Teuvo Vehkalahti Finland

    ОтговорИзтриване